Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Λάδι για τις ευρυαγγείες

Αν και πολλοί θεωρούν τις ευρυαγγείες
(τα «σπασμένα αγγεία») μόνο αισθητικό πρόβλημα, η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αραχνοειδείς μπλε ή κόκκινες φλέβες στα πόδια συνοδεύονται από συμπτώματα όπως πρήξιμο, αίσθημα βάρους και καύσου, νυχτερινές κράμπες, μουδιάσματα και πόνο. Oι ευρυαγγείες είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο πρόβλημα, το οποίο μάλιστα παρουσιάζεται συχνότερα μετά τα 40, όπου υπολογίζεται ότι 7 στις 10 γυναίκες ταλαιπωρούνται από την ύπαρξή τους. Για την αντιμετώπισή τους εφαρμόζονται δύο μέθοδοι: η σκληροθεραπεία και το λέιζερ.Ωστόσο εμείς σήμερα θα δούμε μια φυτική συνταγή που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις ευρυαγγείες στο αρχικό στάδιο.Τα υλικά μας είναι όπως πάντα απλά και εύκολα στην παρασκευή τους.Τα υλικά μας είναι ως εξής:

                                                                     ΥΛΙΚΑ

50 ml λάδι καλέντουλας
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο
1/2 κ.γ. βασιλικός πολτός
2 κάψουλες βιταμίνης Ε
ένα σκουρόχρωμο μπουκάλι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: βάζουμε όλα τα υλικά μας στο σκουρόχρωμο μπουκάλι και ανακινούμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.Εφαρμόζουμε 2-3 σταγόνες στην πάσχουσα περιοχή με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί το λάδι.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι 2 φορές την ημέρα!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: σε όσους έχουν αλλεργία στα ως άνω υλικά,να μην γίνει χρήση τους.Τα αιθέρια έλαια πρέπει να είναι για καλλυντική χρήση και όχι για καυστήρα!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου