Το γαλάκτωμα καθαρισμού (για όλους τους τύπους δέρματος) προσώπου και ματιών είναι σχεδιασμένο να
καθαρίζει την επιδερμίδα από τους ρύπους και να απομακρύνει
αποτελεσματικά το make-up από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη.Εύκολα και απλά θα φτιάξουμε μόνες μας το γαλάκτωμα καθαρισμού με τα εξής υλικά:
300 ml αμφιαλωμένο νερό
150 gr αγγουράκια φρέσκα
30 gr αμυγδαλέλαιο
50 gr κρέμα γάλακτος
Το αμυγδαλέλαιο το βρίσκουμε στα φαρμακεία ή σε μαγαζί με βιολογικά προϊόντα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: πλένουμε πολύ καλά τα αγγουράκια χωρίς να τα ξεφλουδίσουμε.Τα κόβουμε σε κομματάκια και τα βράζουμε για ένα 15' στο νερό.Μετά τα κάνουμε πουρέ (στο μπλέντερ ή με το ειδικό εργαλείο του πουρέ ) προσθέτοντας το αμυγδαλέλαιο.Μετά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.Έπειτα σκεπάζουμε το μείγμα μας και το αφήνουμε για 3-4 ώρες.Τέλος το σουρώνουμε και το βάζουμε σε ένα καθαρό μπουκάλι στο ψυγείο.Το γαλάκτωμα διατηρείται στο ψυγείο για μία εβδομάδα.
ΧΡΗΣΗ:σε ένα βαμβάκι απλώστε μικρή ποσότητα απο το γαλάκτωμα και καθαρίστε το πρόσωπο σας απο το make up ή απο τους ρύπους της ατμόσφαιρας.Εφαρμόστε όσες φορές χρειάζεται για να έχετε μια καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
300 ml αμφιαλωμένο νερό
150 gr αγγουράκια φρέσκα
30 gr αμυγδαλέλαιο
50 gr κρέμα γάλακτος
Το αμυγδαλέλαιο το βρίσκουμε στα φαρμακεία ή σε μαγαζί με βιολογικά προϊόντα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: πλένουμε πολύ καλά τα αγγουράκια χωρίς να τα ξεφλουδίσουμε.Τα κόβουμε σε κομματάκια και τα βράζουμε για ένα 15' στο νερό.Μετά τα κάνουμε πουρέ (στο μπλέντερ ή με το ειδικό εργαλείο του πουρέ ) προσθέτοντας το αμυγδαλέλαιο.Μετά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.Έπειτα σκεπάζουμε το μείγμα μας και το αφήνουμε για 3-4 ώρες.Τέλος το σουρώνουμε και το βάζουμε σε ένα καθαρό μπουκάλι στο ψυγείο.Το γαλάκτωμα διατηρείται στο ψυγείο για μία εβδομάδα.
ΧΡΗΣΗ:σε ένα βαμβάκι απλώστε μικρή ποσότητα απο το γαλάκτωμα και καθαρίστε το πρόσωπο σας απο το make up ή απο τους ρύπους της ατμόσφαιρας.Εφαρμόστε όσες φορές χρειάζεται για να έχετε μια καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου